11/4/08

ERC: Empresa Regular de Col·locació


De nou, ERC al punt de mira de les mangarrufes polítiques. Joan Puig era diputat al Congrés -i d'aquells diputats-espectacle, que va fer coses com l'episodi de la piscina de Pedro J. Ramírez, a més de fer el ridícul de forma constant-, fins que les urnes (i si se'm permet, la justícia ciutadana) li han tret l'acta. Com que es pensava que això de la política el faria tornar a ser diputat per Girona, poc després de les municipals va deixar el seu càrec de regidor a Blanes, on a més l'havia liat també enfrontant-se a les directrius del seu partit (ara sí, fent un ús més que raonable de la suposada autonomia local d'ERC. Fals, perquè a Puig li va costar el seient de regidor). Entre unes coses i altres, Joan Puig fa quatre dies que s'havia quedat sense càrec. I que ha fet ell? Ha tornat a la vida civil? No! S'ha buscat feina a l'empresa privada? No! S'ha retirat èticament i mantenint la dignitat d'un polític derrotat per les urnes? No! El partit l'ha agafat i li ha buscat un nou càrrec de confiança, d'aquells que abunden i creixen com esclatassants, a la Diputació. Ací podeu llegir la notícia al respecte. I és que últimament, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) s'ha convertit en Empresa Regular de Col·locació. Unió va tenir moment d'"un militant, un càrrec", però ara ERC té el seu episodi d'"un militant, un càrrec, vitalici i ben pagat".

P.D: A la foto, Joan Puig en el seu minut de glòria, envaïnt la piscina (il·legal, tot s'ha de dir) de Pedro J. amb el carnet de diputat a la boca. Que es posarà ara a la boca?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://blocs.esquerra.cat/joanpuig/bloc

(362) Qui va intoxicar al Diari de Girona i ElPunt assegurant que m’endollaven d’assessor a la Diputació?

Ara s’ha demostrat que és fals

Ahir al vespre el ple de la Diputació va confirmar que els dos diaris gironins per excel•lència és van equivocar com a mínim al publicar una notícia sense cap mena de confirmació. Un rumor que ni tant sols ésser contrastat s’ha convertit en una de les notícies més llegides, crec que valdria la pena una reflexió.

Aquest dies, no he parat de desmentir la notícia, fins i tot els amics i familiars estaven convençuts que era veritat, us puc assegurar que mai ha estat plantejada aquesta possibilitat, i per tant no vaig a treballar a la diputació, he retornat a la meva feina privada.

Retornant a la pregunta, hi tinc respostes, és molt clar que alguns “amics” d’aquells que et volen be, han intoxicat clarament als mitjans de comunicació, amb una clara intencionalitat política, han volgut cremar-me i han estat a punt de fer-ho, però al final els hi ha sortit malament.

Com a prova del que dic les cartes aparegudes entre altres als diaris ABC i AVUI signades per un fals lector, que les va lliurar amb nom fals, una evidencia de que tot plegat no ha estat gens innocent.

Una altre cop el temps ens torna donar la raó a la gent d’esquerra, un prec, seria demanar massa que els mitjans de comunicació demanessin disculpes per una noticia falsa?

RG ha dit...

Un dels comentaris que Puig té en el seu bloc ho diu ben claret: a ERC han vist el percal i han decidit que el recol·locaran en un altre lloc passat un temps prudencial. temps al temps.