24/2/08

De la Vega no és lesbiana


Era un rumor que corria des del dia que Maria Teresa Fernández de la Vega va accedir a la vicepresidència primera del Govern espanyol. S'ha dit d'ella que era lesbiana, que estava casada amb una o altra, que tenia un idil·li amb Maria Escàrio, popular presentadora d'informatius de TVE, que Zapatero volia amagar la seua homosexualitat, que al seu entorn més íntim sabien de la seva tendència lèsbica.... Doncs bé, ha hagut d'arribar El Mundo per preguntar-li directament per la seua tendència sexual i tancar el rumor. "No soy lesbiana". Més clar, l'aigua.

Està clar que a ningú té perquè importar-nos amb qui es gite esta dona, perquè això no fa que siga ni millor ni pitjor ministra i vicepresidenta. Per tant, entenc perfectament que cap periodista haja preguntat pel tema mai, tot i que Juan José Millàs va apropar-se prou en una entrevista que li va fer pel EPS fa uns mesos i on semblava que volia forçar a De la Vega a eixir de l'armari al més pur estil Grande Marlaska, amb tota naturalitat. El Mundo, en canvi, ho ha fet directe, sense rondar res. "Es usted lesbiana?". Així de claret li ho han preguntat. En altra situació em semblaria un deproposit i una falta de respecte a la intimitat de les persones. Però pel que es llegeix en l'entrevista (que podeu llegir un estracte ací), De la Vega estava desitjant que li feren esta pregunta. Se la veu molesta i fins i tot indignada amb que s'haja especulat si era lesbiana. Ara que ja sabem per boca seua que no, em pregunte jo: si s'haguera especulat que Jesús Vazquez en realitat és hetero o que Pedro Zerolo vol casar-se amb una dona, s'haurien molestat així? No, simplement ho haurien considerat una anècdota i riurien per creure és era una tonteria més fruit de la popularitat i la rumorologia.

La "vice", en canvi, no. Ella diu que no té homofòbia, que si fos lesbiana ho diria i que no té cap problema amb els homosexuals. Però clar, que se la relacioni a ella amb aquest col·lectiu, la posa de mala llet. Això, senyora De la Vega, també és una forma d'homofòbia, acompanyada a més d'hipocresia.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Zapatero vol "amargar" la seva homosexualitat?

I l'entrevista no està completa. La completa, el diumenge a El Mundo!

Tots som uns morbosos! I tant!

NS/NC ha dit...

Em sap greu rafa però no estic d'acord.

Això no és un tipus d'homofòbia sinó que si no ets una cosa, no t'agrada que tothom pensi que si, i que durant anys hi vagint havent-hi rumors, no??

RG ha dit...

1- Andreu, fill meu, era un error de picatge, volia dir "amagar" jajaja coregit queda. I l'entrevista no està completa perquè els d'El Mundo l'han canviat per un estracte, però ho estava quan jo la vaig penjar jejeje A! i sí, tots som uns morbosos, pe`ro uns més que altres, eh? jajaja

2- Sergi, tu et posaries com ella si et diguessin que ets hetero? segur que no, perquè per tu no és una ofensa, sinó una simple xorrada. Ella, en canvi, estava desitjant que li preguntessin i es posa com un bou...

Jesús Badenes ha dit...

Rafa, estic d'acord a mitges.

Crec que a ningú li agrada que diguen d'ell una cosa que no és. Per això la societat ha consensuat un delicte que es diu calúmnies. De la Vega respon pels que fan comentaris insidiosos amagant-se sense donar la cara. Si fora una dona amb el cabell llarg i un parell de pits com una paella, a ningú se li hauria acudit dir que és lesbiana. Encara que ho fora. Per la seva aparença dirien que està en el seu lloc per haver xuplat... o sigui per haver-se «aprofitat» de la seva heterosexualitat.

A més, seria homofòbia si digues «no sóc lesbiana» i prou. Però ella diu que no ho és, però que si ho fos ho diria.

De totes maneres, estic d'acord en el fons de la questió: convertir-ho en un debat és un absurd. Fins ara no n'havia parlat i era igual de bona –o de roïna– vicepresidenta. Jo no valoraré amb qui se'n va al llit. Excepte si s'estaguera en el llit 24 hores al dia, encara que fora per dormir. No seria ni homosexual, ni heterosexual, seria un/a vag@.

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!