25/2/08

L'atzar juga contra el PP


L'atzar i el repartiment dels espais electorals han deixat amb el «cul a l'aire» (en sentit metafòric, que quede clar), al candidat del PP a la presidència del Govern, Mariano Rajoy. Això que es veu a la imatge (feta pel meu amic Pau i cedida gratuïtament malgrat que a ell li puga pesar el seu contingut) és la banderola del PP a un carrer de Barcelona, just a la cantonada de la façana de l'hotel Axel de Barcelona (un d'aquells indrets que encara no se sap perquè està especialment destinat a gais i lesbianes).

La casualitat ha fet que la cara de Rajoy i els eu lema «Les idees clares» queden just davant d'una gran bandera multicolor, emblema històric del col·lectiu homosexual. Justament ell, el lider del moviment opositor al matrimoni homosexual, a l'adorpció per part de parelles del mateix sexe i a la plena assumpció de TOTS els drets socials i cívics per part de gais i lesbianes.

Ironies de la vida. Ell té les idees molt clares. I afortunadament la immensa majoria (que no tots) del col·lectiu gai, també.