5/2/08

L'AVE em vol fotre les Falles i la Pàsqua


La ministra de Foment, Magdalena Álvarez (Maleni para los amigos), s'està guanyant a pols el títol de Fallera Major, Reina de las Fiestas i Bufón Mayor del Reino. Per si no fora suficient el «cristo» que ha muntat a Barcelona amb l'arribada de l'AVE, ara que, segons sembla, ja està tot a punt per l'alta velocitat, Maleni s'ha proposat destruir els meus plans per Falles i Pàsqua. Si qualsevol persona vol hui mateix comprar un bitllet de tren entre BCN i València per mitjans de març, no pot. Més enllà del 20 de febrer és impossible comprar cap seient a un tren entre les dos ciutats.

L'explicació que ha donat Renfe és ben senzilla: han suspés la venda de bitllets perquè no saben com ni quan arribarà del tot l'AVE. I quan arribe, no saben encara com podran quadrar els horaris amb la resta de trens que entren i se'n van de BCN.

Molt intel·ligent. La més que repugnant operació AVE a BCN està fent que Renfe no permitisca comprar bitllets de tren per dos dates tant assenyalades i de tanta afluència com Falles i Setmana Santa. D'això se'n diu fer una aposta decidida pel transport públic. !Premio a la Maleni!