24/3/08

«Germanes», recomanada (tornant de Falles)


La sala teatral de Barcelona La Villarroel té en cartell ara mateix «Germanes». L'espectacle és digne de recomanació, sobretot per aquells que els agrade el teatre poc convencional, amb girs argumentals i que agrupa comèdia, tragèdia i punts de musical. He publicat una crítica d'esta obra a diaridegirona.cat (ací podeu llegir-la) on hi ha més detalls de l'obra. En resum, no deixa de ser una bona proposta per passar una bona estona de teatre. No és uan obra mestra, clar està, però Carol López (creadora i directora de l'obra) s'ha guanyat el meu respecte amb «Germanes». Aneu a veure-la si podeu.

PD: He estat uns dies fora. Les Falles i una escapadeta a Alacalt m'han fet no poder actualitzar el Bloc. Mil disculpes als que vos heu queixat. Ara tot torna a la normalitat. I a la rutina.

PD2: Menció especial pels amics catalans que m'han acompanyat estos dies de festa valenciana. Moltes Gràcies per eixos moments. Cadascú de vosaltres sabeu bé el perquè de la meua gratitud. Motius diferents, però tots ells dignes de recordar.

PD3: Nova menció especial per altres amics, en esta ocasió els de Rafelbunyol que han aconseguit que en una escapadeta a Alacant em recupere i torne a ser persona després de les cansades Falles. La resta em discuparán, però sobretot això va per Amparo, que és un solet i ha estat al costat tant a València com a Alacant. S'ho val, ella. Tant de Falles com d'Alacant faré alguna referència al Bloc més endavant, quan tinga algunes fotos.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Rafelhola!

La veritat que deixant de banda lo bé i fantàaasticament bé que ens ho hem passat a València, ha servit per coneixe'ns tots una mica més i sorprendre'ns (o no) de qui ens envoltava!

Ara, amb piles carregades, podriem començar a pensar en un futur Orgull Gay - Madrid, no?? :PP