25/1/08

La Trasobares vol ser diputada... i EU va a la deriva


Es veu que la showtransex de Figueres afincada a Geldo (Castelló), Manuela Trasobares, vol ser diputada al Congrés. Tant és així que, com podeu vore en esta notícia, anirà de número dos de la llista d'Esquerra Unida-Izquierda Republicana per Castelló. No voldria ser jo qui li negue les aspiracions polítiques a la mezzosoprano polifacètica més coneguda de l'Europa occidental. Però tenint en compte que EU està acabada, no se si acabar reclamant un escò per Trasobares és la millor manera d'acabar, valga la redundància.

Està clar que EU va a la deriva. I deixar anar una diputada com Isaura Navarro pel simple fet de voler imposar les tesis més ràncies del comunisme espanyol putrefacte anclat en els 80's (altrament conegut com PCE), bé ho demostra. Però ja va be així, perquè d'esta manera es demostren dos teories: Que Isaura i Iniciativa del Poble Valencià són realment un projecte diferent i el seu referent polític està al costat del Bloc; i que EU no només fa el ridícul políticament sinó que està disposada a que qualsevo persona per més simpàtica que siga puga accedir a les seues pseudollistes malgrat que la seua formació acadèmica i polñítica siga de dubtosa valua per al Congrés.

Bé, valga doncs la maniobra de Trasobares (que conste que a mi em sembla molt rebé que ella vulga ser diputada) per remarcar la gran dignitat d'Isaura i IdPV i contraposar-la a les tesis antidemocràtiques i comunisto-fascistoide del PCE i EU al País Valencià.

2 comentaris:

NS/NC ha dit...

Jo crec que la mezzosoprano dramàtica donaria el toc que li falta al Congrés després de la marxa d'en Labordeta :)

Anònim ha dit...

tira la copaaaaa!! esos colores esos dorados! porke una mujer no vestirse con toda su lujuria porke porke porkeeeeeeeeeeeeeeeeeee un beso rafilla muaaaaaaaaaakka!