31/1/08

Maragall candidat (o no)


L'expresident de la Generalitat, expresident del PSC, exsocialista de referència, exmaldecap de Bono i tots els ex en general, Pasqual Maragall, decidirà hui mateix si es presenta a les properes eleccions generals. La notícia ha saltat hui gràcies a què ell mateix ho ha escrit en un article. I no se n'ha amagat, perquè s'ha repassat totes les ràdios dient que el seu Partit Català d'Europa (enregistrat, per cert, fa anys, quan encara era mandamás del PSC) podria concórrer als comicis generals del març.

Diu que no li importaria ser el candidat, el cap de llista per Barcelona al Congrés, però també assegura que compta amb el suport de regidors i dirigents d'altres partits en actiu que podrien ocupar eixe lloc. No sé si és el millor moment perquè Maragall torne a la política. Però està clar que fa anys que ell sabia que el PSC li faria la punyeta i, a més, que els socialistes no només se'l van carregar sinó que ho van fer sense cap raó aparent més que la de donar eixida als dessitjos de Montilla y sus Bolaños de manar i establir la línia més espanyola dins el partit.

En fi, no ens vindria mal un MAragall en campanya. Sempre és divertit un candidat que fa el tarambana cada dos per tres.