25/1/08

Mas contra les cordes


Artur Mas, líder de CiU i constant aspirant a la presidència de la Generalitat de Catalunya, ha tingut a bé acceptar una proposta que li vaig fer fa uns mesos. El convergent ha accedit a concedir-me una entrevista per diaridegirona.cat amb un qüestionari basat en les preguntes dels lectors d'esta edició digital.

El gest d'acceptar el repte l'honora. No és fàcil posar-se davant les preguntes d'un periodista, però a més, moltes d'elles estan inspirades o redactades per ciutadans d'apeu, la situació es complica encara més. I és que de vegades –i fent un exercici clar d'autocrítica professional– els periodistes i els polítics vivim en un submón a part i ens oblidem que algunes qüestions que estan arran de carrer són molt més preocupants pels ciutadans i, a més, poden fer molt més mal a un líder polític si se'l pregunta que elles.

És doncs esta una oportunitat perfecta perquè plantegeu a Mas les vostres preguntes, elogis o critiques, sempre pensant que això és una entrevista, clar està. Animeu-vos i demostreu que els meus amics, coneguts i saludats podeu posar-lo contra les cordes si vos ho proposeu.

PER ENVIAR PREGUNTES A MÁS: www.diaridegirona.cat o Pregunta a Mas

1 comentari:

Anònim ha dit...

rafilla tu estas currant!! ke poderio ke poderio ke yeva en el coño metio jajajajja!!